0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Alimentatie advocaat in Ede nodig?

Als u en uw ex-partner gaan scheiden, krijgt u in de meeste gevallen te maken met alimentatie. Ook als u uit elkaar gaat blijft volgens de Nederlandse wet de onderhoudsplicht. Dit betekent dat ex-partners verplicht zijn om voor elkaar en hun eventuele kinderen te blijven zorgen.
De vakman heeft in Ede en omstreken veel ervaring met scheiden en alimentatie. Wilt u alimentatie aanvragen? Wij helpen u!

Kinderalimentatie

Als ouder bent u ook na de scheiding verplicht om de kosten voor de opvoeding, de verzorging en de studie van de kinderen te betalen. U heeft een alimentatieplicht. De hoogte van deze alimentatie kunt u samen afspreken, of kan door een rechter worden bepaald. Als u het samen bespreekt, bekijkt een rechter nog wel of de hoogte redelijk is. Hij bepaalt de hoogte aan de hand van de draagkracht van de ouders en de levensstandaard van het kind. Het uitgangspunt is dat het kind er niet op achteruit gaat. De verplichting voor het betalen van kinderalimentatie stopt als het kind 21 jaar is.

Partneralimentatie

Naast kinderalimentatie kan er ook partneralimentatie worden vastgesteld. Als één van de partners onvoldoende inkomen heeft om zelfstandig rond te komen, is partneralimentatie verplicht. De ex-partner met het meeste inkomen draagt dan bij aan het levensonderhoud van de ander.

Woont u in Ede of in de omgeving van Ede en heeft u een advocaat alimentatie nodig die u helpt met het vaststellen van de alimentatie? Dan bent u bij De vakman aan het juiste adres. U kunt ons bereiken via 0318 - 79 90 20.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu