0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Overgaan tot een echtscheiding in Ede

Een echtscheiding heeft een grote impact op uw leven. Uw toekomst verandert en het is belangrijk om zaken op de juiste manier vast te leggen. Schakel daarom in de regio Ede de hulp van De vakman in om uw scheiding van begin tot eind te regelen.

Wij helpen u onder andere bij:

Hoe verloopt echtscheiden?

U kunt met ons kennis maken via een gratis kennismakingsgesprek in Ede. Wij leggen tijdens dit gesprek uit wat de procedure inhoudt, wat u moet weten en beslissen, en waar we u allemaal bij kunnen helpen. De procedure verschilt per zaak, maar is vooral ook afhankelijk van in hoeverre u en uw ex-partner op één lijn zitten. Uiteraard zullen we proberen om te bemiddelen, zodat u en uw ex-partner het gezamenlijk eens worden. Als iedereen tevreden is over de getroffen regelingen en afspraken wordt er een echtscheidingsconvenant ondertekend dat door een rechter moet worden bekrachtigd. Mocht het niet lukken om er samen met uw ex-partner uit te komen, dan staan we u bij voor de rechter.

Wilt u meer informatie over scheiden? Of wilt u een afspraak maken met een scheidingsadvocaat van De vakman? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu