0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Professionele hulp bij echtscheiden in Ede

Na een periode van samenzijn heeft u besloten niet langer met elkaar verder te kunnen. Alle procedures rondom een echtscheiding kunnen overweldigend zijn. In een periode van stress en emotie komt hulp gelegen. Voor juridische hulp bij echtscheiding in Ede of in de omgeving van Ede bent u bij De vakman aan het juiste adres. Wij kennen alle regelingen omtrent echtscheiden en hebben ervaring met veel verschillende echtscheidingszaken. Wij kunnen u van A tot Z ondersteunen, zodat u tijd overhoudt voor uzelf en uw kinderen. Ons doel is om een goede verstandhouding tussen ex-partners te behouden, zodat de gevolgen voor eventuele kinderen wordt geminimaliseerd.

Scheiden. Hoe doe je dat?

Hoe werkt een scheiding eigenlijk? Onze echtscheidingsadvocaat zal een verzoekschrift voor scheiding indienen bij de rechter. De rechter zal vervolgens een uitspraak doen over de scheiding. Daarna is er nog drie maanden de tijd om tegen deze uitspraak in te gaan. Na deze drie maanden zal de scheiding ingeschreven worden in de Burgerlijke Stand en dus officieel worden. Voor advies bij echtscheiding kunt u terecht bij De vakman. Woont u in Ede of in de omgeving van Ede en denkt u: scheiden, en nu? Schakel ons advocatenkantoor in om uw scheiding in goede banen te leiden. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu