0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Hulp bij scheiding aanvragen in Ede

Er zijn verschillende zaken waar u aan moet denken bij een echtscheiding. Vaak heeft u al genoeg aan uw hoofd en heeft u geen tijd om ook nog alle juridische zaken op een rijtje te krijgen. De vakman informeert u graag over de procedures en zet het juridische proces voor u in gang. De eerste stap die onze echtscheidingsadvocaat zal nemen is het indienen van een verzoekschrift tot scheiden bij de rechter.

Een echtscheiding aanvragen kan op twee manieren. Als u het samen eens bent over de scheiding kan er een gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding worden ingediend. Als u het niet met elkaar eens bent, dan zal ieder van u een advocaat in moeten schakelen en zal een advocaat voor één van u een eenzijdig verzoekschrift tot echtscheiding indienen bij de rechter. Een van de ex-partners neemt hierin dan het initiatief.

Wat te regelen bij scheiding

Het is van belang een ervaren advocaat in te schakelen bij een scheiding. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie moeten er verschillende zaken geregeld worden. De vakman regelt niet alleen de formele stappen voor u, maar voorziet u ook van persoonlijke ondersteuning. Uw belangen staan centraal en wij streven ernaar de echtscheiding zo snel en bedaard mogelijk af te handelen. Wilt u een echtscheidingsconvenant opstellen of wilt u scheidingspapieren aanvragen? Wij ondersteunen u graag bij de te nemen stappen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu