0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Familierecht advocaat in Ede nodig?

In het personen- en familierecht zijn verschillende onderwerpen opgenomen. Zo komt u in aanraking met deze tak van recht wanneer u uw huwelijkse voorwaarden wilt wijzigen of gaat scheiden, maar ook bij naamswijziging, adoptie en erkenning/ontkenning vaderschap. Als u niet meer met elkaar door één deur kunt en heeft besloten om te gaan scheiden, dan komt u dus in aanraking met het familierecht. Alle regelingen omtrent scheiden, zoals de alimentatie, co-ouderschap en boedelverdeling, zijn erin opgenomen. Heeft u besloten uit elkaar te gaan en uw huwelijkscontract te ontbinden? De vakman is gespecialiseerd in het familierecht en biedt u professionele rechtshulp.

Beste advocaat familierecht

De vakman heeft als doel een vechtscheiding te voorkomen. Er moeten veel belangrijke beslissingen genomen worden. Dit is een lastige taak in een periode waarin emoties de hoofdrol spelen. Wij zijn een betrouwbare partner in deze moeilijke tijd en zorgen er graag voor dat u goed uit elkaar gaat. Wij werken zorgvuldig, zakelijk en oplossingsgericht waardoor langdurige procedures worden voorkomen. Heeft u geen idee welke stappen u moet ondernemen? De personen- en familierecht advocaat van De vakman informeert u graag. Wij staan u bij in Ede en in de omgeving van Ede. Twijfel niet om contact met ons op de nemen. Dit kan via 0318 - 79 90 20 of via het contactformulier op de website. Wij staan u graag te woord!

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu