0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Scheiden en huwelijkse voorwaarden

Als u trouwt kunt u ervoor kiezen om te trouwen onder huwelijkse voorwaarden. Hierin worden afspraken vastgelegd over wat aan wie toebehoort. Mocht er dan iets misgaan waardoor het komt tot een scheiding, dan ligt de verdeling van deze zaken al vast.

Spullen die gedurende het huwelijk zijn aangeschaft moeten natuurlijk nog wel verdeeld worden, net als samen opgebouwd vermogen en openstaande rekeningen. Gaat u scheiden in Ede en bent u getrouwd onder huwelijkse voorwaarden? De vakman kan u bij uw scheiding begeleiden, voor u bemiddelen en helpen bij het maken van afspraken rondom de boedelverdeling.

Geen huwelijkse voorwaarden?

Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen, dus zonder huwelijkse voorwaarden? Dan heeft u in principe allebei recht op de helft van de bezittingen, maar ook heeft u de plicht om de helft van de schulden over te nemen. Als ervaren echtscheiding mediator helpen we u in de regio Ede graag bij het verdelen van alle zaken. In een zogeheten echtscheidingsconvenant wordt vastgelegd wie wat krijgt en wat andere gemaakte afspraken zijn. De rechtbank moet dit, samen met de scheidingsaanvraag, goedkeuren om de echtscheiding te bekrachtigen. Een rechter kijkt ook of de verdeling op eerlijke wijze tot stand is gekomen. Heeft u kinderen? Dan moet er ook een ouderschapsplan worden ingediend, met daarin alle afspraken met betrekking tot uw kinderen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu