0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Hulp bij scheiden en kinderen in Ede

Scheiden met kind is vaak nog zwaarder dan scheiden zonder kinderen. De vertrouwde situatie waarin uw kind zich bevond zal veranderen en de stress die bij een scheiding komt kijken, zal ook een impact op uw kind hebben. Kinderen en scheiding zijn daarom geen goede combinatie. Toch zal het beter zijn dan de onaangename sfeer in huis door vele ruzies. De vakman biedt u professionele hulp bij uw echtscheiding met kinderen. Wij weten precies wat er nodig is om tot een goede omgangsregeling te komen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kind en echtscheiding

De leeftijd van uw kinderen bepaalt de mate van betrokkenheid. Jonge kinderen kunnen misschien beter zoveel mogelijk buiten de scheiding worden gehouden. Oudere kinderen kunt u laten meedenken over de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden. Twijfelt u over co-ouderschap? Of wilt u hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan of omgangsregeling? De vakman helpt u graag. Wij kunnen u alles vertellen over wat er in een ouderschapsplan moet komen te staan. Door u het juridische werk uit handen te nemen, houdt u tijd over voor uw kinderen. Dat is ons doel! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0318 - 79 90 20.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu