0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Co-ouderschap regelen in Ede

In een omgangsregeling staat de verdeling van verzorging- en opvoedingstaken. Als u kiest voor een gelijke verdeling van deze taken, dan kunt u co-ouderschap overwegen. Bij een co-ouderschap worden alle kosten en taken dus 50/50 verdeeld. De kinderen zijn even vaak bij de moeder als bij de vader. Hoe het co-ouderschap precies wordt ingericht is aan uzelf. Het co-ouderschap moet echter niet onderschat worden. Goed contact tussen de ouders is bijvoorbeeld essentieel. Dagelijks overleg zal veel voorkomen. Het moet dus geen probleem zijn om uw ex-partner dagelijks te zien of te spreken. De vakman informeert u graag over de voor- en nadelen van co-ouderschap.

Co-ouderschap aanvragen

Kiest u voor het co-ouderschap, dan zal een scheidingsadvocaat van De vakman dit voorstellen aan de rechter. Er zal een co-ouderschapsplan opgesteld moeten worden waarin concrete afspraken staan over de taken van beide ouders en wanneer het kind waar woont. Het laatste punt is erg belangrijk. Het kan vervelend zijn voor uw kinderen om continu op een andere plek te wonen en geen vast thuis te hebben. Het is dus van belang hier goed over na te denken of desnoods te overleggen met u kinderen. Twijfelt u over co-ouderschap? In Ede en in de wijde omgeving van Ede helpen de advocaten van De vakman u graag met het maken van een keuze.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu