0318 - 79 90 20

Echtscheidingsadvocaat nodig in Ede?

Omgangsregeling na scheiding in Ede

Bij een scheiding is het bepalen van de omgangsregeling voor het kind een belangrijke taak. In de omgangsregeling wordt opgenomen hoe vaak en wanneer de niet-verzorgende ouder de kinderen na een scheiding mag zien. Er is vaak een ouder die de meeste taken op zich neemt en waar het kind het meest verblijft. Dit is de verzorgende ouder. Meestal is dit de ouder met het ouderlijk gezag. Als één van de ouders geen ouderlijk gezag heeft, zal er dus een omgangsregeling opgesteld worden. Vaak is er sprake van gezamenlijk ouderlijk gezag. In dat geval wordt er een zogenoemde zorgregeling opgesteld. Hierin kunnen afspraken over de verdeling van zorg- en opvoedtaken worden opgenomen. Bij een zorgregeling zijn beide ouders namelijk verantwoordelijk voor de zorg van het kind.

Advocaat omgangsregeling inschakelen

De vakman kan u helpen bij het opstellen van een omgangsregeling of zorgregeling die past bij uw persoonlijke situatie. Door de ervaring die wij inmiddels hebben met scheidingszaken kunnen wij u deskundig advies geven. Wij kunnen u alles vertellen over de regelingen omtrent omgang. Zo kunt u gebruikmaken van het omgangsrecht grootouders als dat nodig is. U kunt uw omgangsregeling op verschillende manieren vormgeven. Een omgangsregeling voor een baby zal er bijvoorbeeld anders uitzien dan een omgangsregeling bij een ouder kind. Heeft u vragen over omgangsregelingen of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0318 - 79 90 20. Als u het contactformulier op de website invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw echtscheiding van begin tot eind geregeld
  • Snel, vakkundig en voor een vast, laag bedrag
  • Ook voor wijzigingen van oude convenanten

Uw echtscheidingsadvocaat

Omdat we alle expertise in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen wij snel en voordelig uw scheiding begeleiden. Wij regelen de aanvraag bij de rechtbank en zorgen dat alle besluiten in het convenant en ouderschapsplan juridisch verantwoord zijn. Wij werken met een vooraf afgesproken VAST TARIEF zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Bemiddeling
• Omgangsregeling

Werkgebied

Ede Oost, Ede West, Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Veenendaal en Wageningen.

Hoofdvestiging

Menu